Info om Dövas Dag 2020

Det preliminära programmet för den digitala Dövas Dag 2020 är nu klart!

Digital? Ja, det innebär att Ni inte behöver boka hotell eller resa till Örebro. Ni kan hemifrån gå in på Dövas Dag 2020:s hemsida och följa programmet torsdag till lördag.

Kolla Dövas Dag 2020:s hemsida för program och andra informationsfilmer:

www.dd2020.se

Här kommer en kort sammanfattning av programmet och temat för DD2020:

Torsdag den 17 september är huvudtemat ”Mänskliga rättigheter ur ett teckenspåksperspektiv.
Målgruppen är politiker, tjänstemän, olika organisationer, dövföreningar och Ni som är intresserade av mänskliga rättigheter.

Fredag den 18 september på förmiddagen har vi fokus på ungdomar: Bland annat lyfts UF, Ung Företagsamhet, samt Ung Sparande fram. Målgrupp för förmiddagen är studerande på gymnasiet och folkhögskola samt Er som är intresserade av att starta eget.

På fredag eftermiddag invigs Dövas Dag 2020! Temat är ”Empowerment” som på svenska kan översättas till egenmakt. Vi vill lyfta de faktorer som påverkar vår känsla av att ha makt över vårt eget liv. Intervjuer och föreläsningar erbjuds både fredag och lördag. Det erbjuds även andra spännande inslag i programmet!

Tre saker jag vill berätta är att det finns två informationsfilmer på hemsidan: Digital Scen och Digital Konst samt information hur du gör för att skicka in ditt bidrag.
På hemsidan finns även en informationsfilm om digital marknadsföring för Er som vill köpa en digital reklamplats.

Vi vill be er att hjälpa oss med sprida informationen om den digitala Dövas Dag 2020 via sociala medier och genom era vänner.

Tack!